I brist på annat…

God kväll!

Tänkte bara göra ett litet inlägg med uppdatering från sist. Egentligen har det inte hänt så mycket, men igår var vi (C) i alla fall på banken och pratade om byggkreditiv, så det är alldeles snart på plats åtminstone. Ett steg i rätt riktning 🙂

Ja, annars har vi hamnat i ett litet vakuum igen (som man så ofta gör när man bygger hus). Ena stunden finns det huuur mycket som helst att tänka på och bestämma, och i nästa stund så sitter man och väntar. Väntar man inte på bygglov, så väntar man på offerter, el-deklarationer, samrådsmöten, hantverkare… i ett av dessa vakuum är vi nu. Och vad kan man då roa sig med? Att rendera ut 3d-bilder så klart! Så här kommer ett gäng (lågupplösta).

Entre_3d Innerbalkong_3d Sjosida_3d Vardagsrum_3d

Visst får man en ganska bra bild på hur det kommer se ut? Tänk. Nästa år vid den här tiden behöver vi (förhoppningsvis) inte längta längre! Då kommer detta vara vårt hem 😀

På återhörande!

/C & JP

10 reaktioner på ”I brist på annat…

 1. Tack för kommentaren i vår blogg alltid kul att få!! Jag tänker ibland när tiden bara består av att vänta att det kanske är tjusningen med att bygga hus 🙂 man vänta och våndas. Men samtidigt är det plågsamt att något i alla fall för oss ligger så långt fram i tiden.

  Gilla

 2. Gud vad roligt att kunna se huset i 3D! Får man fråga vad detta är för program och om det är användarvänligt? Det är helt omöjligt att hålla nyfikenheten i schack på hur det kommer se ut.

  Gilla

  • Hej!
   Jaaa visst är det skoj! Det är det vi sitter och roar oss med på kvällarna här. Roterar huset i alla möjliga vinklar 😉 Vi har ritat upp detta i Google SketchUp (Gratis!) och så laddade vi ner något plugin som hette Maxwell. Vore roligt att få se ert hus i 3d också! Ha det fint!

   Gilla

   • Haha visade detta för min kära make och enligt honom är vi inte lika händiga för att få till en så här häftig 3D ritning, men jag får se om tid finns för att sätta sig in i det! Det hade vart sjukt roligt och häftigt att kunna se huset i 3D!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s