Torsdagsnöje

Hej!

Hoppas allt är fint med er 🙂

Ikväll har vi roat oss med att rita upp konstruktionsritningar på ytterväggar, bärande innerväggar + grund. Bifogar en liten bild för de som är intresserade.

 

Konstruktionsritning_Vaggar_Grund

 

Vi inväntar nu bara takstolsleverantörernas offerter och därefter en konstruktionsritning på takstolarna, för att kunna sätta ihop en komplett ritning för alla väsentliga delar i konstruktionen. Ytterligare ett steg i rätt riktning!

På tal om något helt annat. Istället för att prata hål i huvudet på våra vänner, så blir det att man följer en hel del husbyggarbloggar för att ändå få utlopp för allt tänkande, grunnande och planerande. Det är så skönt att få följa fler som är i samma situation som oss, som kanske tänker på saker som vi själva inte tänkt på eller som är något steg före oss och berättar om vad som komma skall så att vi kan förbereda sig. Eller som helt enkelt bara gör att vi inte känner oss ensamma i det här! Vill bara tacka er för att ni väljer att dela med er av allt!

Nu blir det tyst på bloggen över helgen. Vi tänkte ta en paus i allt husplanerande för en liten weekend i huvudstaden. 🙂

Vi hörs!

/C & JP

3 reaktioner på ”Torsdagsnöje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s