Flygbilder och golv

God kväll (eller natt kanske man ska säga…).

Idag har vi fått några email från exploatören som vi köpte vår tomt av. Han var lite nyfiken över status på husbygget, samt bifogade några fina flygfoton från området. Så här ser det ut uppifrån:

Tomten_1 Tomten_2Foto: Ulf Odenspjut, odenpro.se

Ser verkligen mysigt ut, eller hur? 🙂

Vi har även börjat kika på kakel och klinker till badrum, hall och tvättstuga. Måste säga att detta är oerhört svårt. Ena stunden vill vi ha något enkelt och stilrent, och i nästa stund något lite mer effektfullt. Tur att det är ett tag tills vi måste bestämma oss över detta, men hade ändå varit skönt att ha det lite klart för sig. Nedan följer några alternativ som i dagsläget känns trevliga (först och främst till badrummen):

Klinker

Det kanske ser ut som att jag blir sponsrad av Golvabia för att lägga upp det här, men så är det inte! Tycker bara att de har en hel del fina golv, och just nu är nog Fusion favoriten! Tidigare var vi ju även inne på fiskbensmönstrat, men har efter lite eftertanke kommit fram till att det antagligen blir en för dyr kostnad att lägga det… På tal om badrum! Finns det någon därute som har hittat någon fin badrumsbelysning? Hade velat ha pendlar bredvid spegeln vid handfatet, men har inte hittat något fint. Vad är det för säkerhetsklass som gäller där?

Dags att hoppa i säng! Ha en fin helg alla!

/C & JP

 

 

En reaktion på ”Flygbilder och golv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s