Beslutsångest

Gokväll!

Nu var det ett tag sedan vi skrev igen. Fortsatt stiltje. Skickade en förfrågan till vår kontakt på byggnadsnämnden för att höra om han hunnit kika på våra eventuella ändringar som vi funderar på. Tänkte eftersom det nu tagit nästan en månad utan att vi kunnat få svar på om dessa ändringar kräver ändringar i lovet eller ej. Man börjar ju fundera lite på om man bara ska skita i att göra dessa ändringar, för om det tar en månad att svara bu eller bä, ja tänk hur lång tid en ändring i det befintliga bygglovet då skulle ta.. Men ja, så jag skickade i alla fall den lilla frågan i torsdags, och fick då autosvar om att han var på semester. Puh! Han skulle dock vara tillbaka imorgon måndag, så då får vi hoppas på snabbt svar..

Ikväll har vi kikat lite på fläktlösningar i köket. Som vi ser det har vi två alternativ, i och med att vi kommer att ha ett stort fönster över hela diskbänken.

• Alternativ 1: Fläkt inbyggd i väggskåp. I så fall i ”osynlig” modell i stil med denna:

Fjaraskupan_Diskret
Fjäråskåpan Diskret

• Alternativ 2: En takkåpa och istället ha en öppen hylla över någon del av fönstret. Fördelen med detta är att vi slipper överskåp och en vägghängd köksfläkt som annars skulle hamna alldeles för högt för att det skulle vara snyggt.

01nuv-90-ex

Är det någon av er där ute som har någon erfarenhet av takfläkt? Vad skulle ni rekommendera? Och om ni inte har några erfarenheter så kanske ni åtminstone har något litet smakråd? 🙂 Vi vore jättetacksamma!

Vi hörs snart igen!

/C & JP

En reaktion på ”Beslutsångest

  1. Hej, fläkt är skitsvårt. Finns inga ”snygga” fläktar. Fläkten var inritad i ett skåp först, men vi tänker oss att vi köper en vit (som kaklet bakom den) för att få den så diskret som möjligt. Den vi har idag är Ikeas vanligaste & när man steker pannkakor eller liknande är den lite ”klen”. Nåt att tänka på, hälsar 3-barns-morsan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s