Våra köksval 2.0

God kväll!

Vi kan inte riktigt hålla oss borta från bloggen, och till på köpet har vi en del nytt att berätta om, så förutom detta så kommer det att dyka upp ännu ett blogginlägg lite senare!

Det vi tänkte börja med att berätta är att vi kommit lite längre i planeringen av köket. Vi har legat lite lågt med interiörsval ett tag, då det varit lite annat att ta ställning till och fixa med. Men nu när vi tagit det en sväng till så har vi kommit till några nya insikter!

Vi kommer med 99% säkerhet att välja ett ljust trägolv till vardagsrummet och köket, vilket är helt motsatt mot det valnötsgolv vi tidigare tänkt. Dels för att det blir lite ljusare och fräschare, och dels för att få fram trämöblerna på bästa sätt. Vi har även ändrat lite småsaker i köket. Vi kommer antagligen behöva dela upp köksfönstret i två, då det konstruktionsmässigt och ekonomiskt blir till det bättre så här. Vi kommer även lägga till lite höjd på hög- och överskåpen. Ungefär som på skissen här nedan:

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 00.33.22

 

Vi har även satt ihop ett nytt moodboard som visar lite bättre hur vi tänkt oss:

Version_2-0

Jag, C, är helt såld på mässing tillsammans med trämöbler. Men jag är lite osäker på om man verkligen ska välja det till blandare, att man kanske blir trött på det väldigt snabbt? Hur har ni andra husbloggare gjort, är det någon som valt mässing? Tror hur som helst att det hade blivit riktigt fint tillsammans med den betong-köksbänk som vi funderar på att ha! Vad ska ni andra ha för material på bänkskivorna? Tycker det är ett mycket svårt val, då de antingen är slitstarka, eller snygga, typ…

En reaktion på ”Våra köksval 2.0

  1. Hej! Jag har just hittat hit. Även vi älskar mässing och valde efter en del funderingar att helt gå loss på det:) Både blandare i form av kranar och dusch samt beslag i kök och dörrhandtag invändigt. Vi valde på många delar den lite mattare mässingen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s