Vi har lärt oss att bygga ställning!

God kväll!

Nu när det har blivit 2016 börjar allt kännas lite närmare. Innan har det alltid varit ”nästa år” men nu är det ju faktiskt ”i år” som vi (förhoppningsvis…) flyttar in i huset! Men allt känns fortfarande för långt bort…

De gångna dagarna byggt ställning, samt sågat upp plankor i rätt längd för att kunna börja bygga på carporten. Även o det var riktigt kul så hade mina (C:s) armar, som bara är vana med kontorsarbete, lite svårt att mäkta med de tunga lyften. Men i takt med att huset byggs upp så kanske beach 2016-kroppen byggs upp på samma gång! Två flugor i en smäll 😉

I lördags möttes vi av en tomt i vinterskrud! Vinden ven och snön singlade ner, men inte stoppade det oss!IMG_1407

Vi försöker ha hyffsad ordning och reda på tomten, så att det inte ser allt för ”brötigt” ut. Ställningen låg under presenning när vi kom ut, redo att byggas upp!
image1

Efter några sektioner så började vi få in snitsen, och hade det inte varit för att alla raster (trädelarna som ligger över ställningen) vägde bly p g a all is, så hade det gått riktigt smärtfritt!
image9

Tada! Ställningen är uppe!
image8

…och den kommer nog att hålla! JP gjorde ett litet hållbarhetstest 😉
image6

I morgon kommer vi (minus C) börja sätta upp väggarna. Ska bli spännande att se när första väggpartiet har kommit upp! Tänk, snart finns det något att faktiskt ta på! Kul!

Vi hörs snart igen!

/C & JP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s