Taket är tätt!

Hej!

Förlåt för seeeg uppdatering. Här har det varit fullständig flyttkaos ett litet tag (vi sålde ju vår lägenhet för ett litet tag sedan, och i måndags var det så dags för utflyttning!). Detta betyder också att internet-tillgången inte är den bästa, så det kanske kommer bli lite si och så med uppdateringarna nu de kommande veckorna…

I vilket fall. På tomten har det hänt grejer:

IMG_1745
”Baja-majan” har kommit på plats…

IMG_1744
…och även den bärande innerväggen…

IMG_1746
…samt tillhörande stålbalk.

IMG_1741
Takstolarna har även de kommit på plats (här står vi i vardagsrummet och kikar upp mot balkongen/allrummet på övervåningen samt de båda sovrummen längst bort).

IMG_1740
Och här tittar vi upp från vardagsrummet mot sovrummet till vänster och ryggåstaket till höger.

IMG_1739 Och så här ser ”sjösidan” ut i dagsläget! På uteplatsen i vinkeln hoppas vi kunna spendera många ljumna morgnar framöver..

Ja, nu börjar huset verkligen ta form, och innan grabbarna grus lämnade bygget i dag så var taket tätt. Toppen! Den här etappen är ju egentligen den mest spännande.. mycket händer på en gång, man börjar få en känsla för hur huset kommer se ut och kännas, och man börjar få ett hum om husets rymd! Tänk sedan när fönstren kommer på plats och man kan se hur ljuset rör sig igenom rummen. Sjukt spännande! Nu känns det verkligen som att man är på g, riktigt härligt! (Och det känns allt lite gött att känna att man inte är sååå långt efter er andra husbloggare som vi följer 😉 )

Ha det fint, så försöker vi skriva snart igen!
/C & JP

2 reaktioner på ”Taket är tätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s