Beslutsångesten är total

Gokväll!

De senaste dagarna har det varit full rulle här (inget nytt under solen alltså!), och just nu ligger all fokus på att bestämma tapeter och målarfärgsnyanser. Jag tror att vi har levt i någon slags bubbla ett tag, som hållit oss borta från verkligheten och det faktum att vi behöver ta dessa beslut NU! Vi har väl i och för sig kikat runt lite tidigare, men det är ju en helt annan sak när man faktiskt måste ta besluten. Återkommer med våra bestäm snart (hoppas jag innerligt!!).

Nu till något annat, nämligen status i huset. För som vanligt händer det grejer:

IMG_2279_2
Överskåpen är på plats! Känns helt ok tycker jag. Kanske lite väl randigt för att jag ska vara helnöjd, men det blir i alla fall en hel del förvaring.

IMG_2282_2
Vår allra första hyresgäst! JP testade att göra en kruka, och den blev så bra att vi bestämde oss för att göra en liten plantering i den. Nu får vi bara hoppas att vi lyckas hålla miniträdet vid liv över sommaren, och att det växer i sitt alldeles för stora hem…

IMG_2286_2
JP kikar på vårt grundmålade sovrum! Vilken skillnad! Vilket ljus 🙂

IMG_2292_2
Vy från allrummet, med de målade väggarna och taken! Fräscht! Dessutom ser man ut över sjön genom sovrummets balkongdörr. Vi ska försöka hålla dörren in till sovrummet öppen så mycket det bara går, så man får den här härliga vyn varje gång man kommer upp för trappan ❤

På tal om trappan; den kommer förhoppningsvis på torsdag! Ska bli grymt skoj att få se den på plats, och det känns som att man med den på plats kan få ett lite bättre helhetsintryck. Spännande!

På återseende!
/C & JP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s