Lite smått och gott

Ikväll åkte vi förbi huset en sväng för att kika läget. jP hade i och för sig varit där halva dagen, men var ändå sugen på att åka ut en sväng till 😜

Lite smått och gott som hänt:

Vårt klinker (med tillhörande mosaik) har kommit! För er som missat det så hade vi svårt att bestämma oss för både klinker och kakel, vilket ledde till att vi valde samma klinker och kakel till båda badrummen, samt samma klinker i tvättstugan. Ja, varför ändra ett vinnande koncept? 

Högskåpen i köket börjar komma på plats! Till höger blir det inbyggt kyl och till vänster frys, och däremellan ugn och mikro. Nu inväntar vi bara VVS-snubbarnas sista handpåläggning innan vi kan färdigställa de delar som fortfarande är öppna.

Efter vår utryckning till Uddevalla häromdagen så har nu de sista garderoberna kommit på plats; de som står under trappan i hallen. Såå nöjd att vi fick tag på de sista Pax Stockholm-dörrarna!

I helgen var vi iväg och fyndade lite utomhusväxter till altanen (vi kunde inte låta bli!!) så nu hoppas vi att de här små palmerna ska växa till sig litegrann och att de ska trivas på vår altan!


Vi köpte även en liten gardenia. Vet inte om vi tog oss vatten över huvudet när vi köpte den, då jag i efterhand läst på litegrann och insett att den kanske inte är den mest lättskötta direkt… Vi får se hur länge den överlever helt enkelt 😁

Ja, detta var allt för denna gång! Vi hörs snart igen!

/C & JP

En reaktion på ”Lite smått och gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s