En liten makeover

Hej!

Medans regnet öste ner utanför fönstret idag, så gjorde vi ett litet ingrepp i badrummen. Ni som följt bloggen kanske kommer ihåg att vår känsla för just badrummen är lite si och så. Därför bestämde vi oss igår kväll för att vi idag skulle måla om våra badrumsmöbler. När vi fick vår ytterdörr så följde det med lite färg (då vi var tvungna att måla någon list), så efter att ha sandpapprat och tvättat med målartvätt så gjorde vi ett försök och strök på ett lager av samma färg även på badrumsmöblerna. Och vi tycker nog allt att det blev lite bättre (inte fantastiskt, men betydligt mjukare och behagligare). Eller vad säger ni?
IMG_2655_2
Före och efter (färgen ser lite grönblå ut på fotot i min dator, men den är egentligen grå)

Tänkte även passa på att visa två bilder från plattsättarnas jobb i det andra badrummet, samt i hall/tvättstuga.

IMG_2658_double
Fondväggen i duschen gillar vi mycket! Kul med en liten brytning mot allt hexagonkakel.
Nu är även golvet i hallen och tvättstugan lagt och ska i början på nästa vecka fogas. Sedan börjar vi allt närma oss slutet med stora steg!

I morgon blir det åter en sväng till IKEA för att lämna tillbaka ett gäng grejer, samt köpa lite nya 😉 Dessutom kan vi börja montera glasrutorna till balkongräcket, då dessa kom igår. Är bara vädergudarna med oss så kommer vi även att fortsätta måla fasaden, så att vi får klart denna i år. Vore skönt att få en sak mindre att fixa med nästa vår/sommar!

En reaktion på ”En liten makeover

  1. Tycker er makeover blev jättefin! Skönt för er att få känna er lite nöjdare oxå, de är ju en känsla man gärna vill ha 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s