Bastu, tvättstuga och en styck mur

Idag har JP varit ute vid huset ensam, då resten av gänget är på semester. Men han har varit allt annat än sysslolös och har bland annat fixat till:

Våra land som vi ska ha utmed stenmuren mot grannen. Ska finjusteras lite framöver, men ja, detta kommer bli toppen! Nu är det bara frågan vad vi ska plantera i landen… 🙂


Han har även fixat i ordning tvättstugan med skåp och handtag, samt vår lilla speciallösning (ett skåp fixade vi till så att det blev smalare än de mått som IKEA hade på sina stommar)

Som utlovat kommer även här en (dålig) bild från vår bastu! Vi valde att ha all bastupanel + lavar i asp, vilket gör att bastun känns riktigt ljus och fräsch. Nu saknas bara belysningen (som vi ska ha inne i bänkarna), bastuaggregatet och dörren, sedan kan bastun anses klar! Fantastisk känsla när man kan börja checka av rum efter rum 🙂

5 reaktioner på ”Bastu, tvättstuga och en styck mur

 1. Tjena! Jag har följt er blogg ett tag och gillar verkligen erat hus och att kunna följa erat bygge 🙂

  Vi håller själva på att bygga och har precis rest väggar och fått på tak. Nu funderar vi på ett extra fönster i köket och vill ha ett avlångt likt det ni har i erat kök ovanför diskbänken. Tänkte höra med er vilket mått ni har på det fönstret?

  Hadé gott!
  /Henrik

  Gilla

  • Vad roligt att ni gillar bloggen 🙂

   Ja, visst är det härligt att ha ett stort fönster i köket! Om jag inte missminner mig så var vår ursprungsidé ett fönster på 80x280cm, men för att hålla ner våra kostnader litegrann så valde vi tillslut att köra på två stycken fönster istället, på vardera 80x140cm. Så egentligen blev det samma sak, men betydligt billigare!

   Vore roligt att följa ert bygge! Ni har ingen liten blogg eller så?

   Lycka till med allt!

   Gilla

  • Kul! Då ska vi försöka följa med på ett hörn i ert husbygge! Alltid kul att följa andra lösvirkesbyggare (verkar inte finnas allt för många!)
   Lycka till med allt!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s