16.09.16

Dagens datum kommer för alltid vara fastetsat som en milstolpe i våra liv. Det var nämligen då som vi äntligen fick tillåtelse att flytta in i vårt hus. Vårt hem.

Jag vet inte varför egentligen, men de senaste dagarna har jag gått runt med en klump i magen med nervositet för att någonting inte skulle vara i ordning och som skulle göra att vi inte skulle få ok på att flytta in. Men den där klumpen verkar jag ha gått runt och burit på helt i onödan, för inspektören hade inga som helst invändningar idag. Han tyckte snarare att det var sällan han fick gå in i sådana fint iordningställda hus. Kul!

Så fort han lämnade dörren satte vi igång och hämtade och byggde möbler. Det saknas fortfarande en hel del, men jag tänkte ändå bjuda på två små smakprov på hur inredningen är tänkt i vardagsrummet!


Runt den öppna spisen har vi valt att ställa två soffor istället för en hörnsoffa, så att vi kan ha ett avlastningsbord med lite pynt på i hörnet. Som soffbord kommer vi antagligen att välja ett valnötsfärgat, runt bord. Vad vi däremot ska ha för matta är oklart…


Matbordet har vi gått och trånat efter sedan vi beställde köket tidigt i våras. Nu när det äntligen står på plats så är vi så sjukt nöjda. Vi bara älskar det. Och tillsammans med lampan (just nu med alldeles för få glödlampor i…) så bildar det ett riktigt dream team! Nu är det ju bara frågan vad vi ska ha för stolar…

I morgon blir det full rulle för att göra huset redo för inflytt! Så räkna med att fler bilder dyker upp inom kort 🙂

JIPPIIIII!!

4 reaktioner på ”16.09.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s