Ett hem börjar ta form

God kväll!

I helgen har vi varit på en liten weekend i London. Välbehövligt att komma iväg en sväng och tänka på något helt annat än huset och alla småsaker som måste ordnas! Men helt kunde vi såklart inte släppa vårt hem, så det blev några svängar i inredningsbutiker. Vi stod dock emot ha-begäret och hade inte en enda hus-pryl med oss hem!

Under tiden vi var iväg så plingade det vid flera tillfällen till i våra mobiltelefoner. Ena gången var det en matta som kommit, en annan gång var det våra stolar, och innan helgen var över så hade det plingat hela fem gånger! Så när vi kom hem igår så blev det en runda med pappas skåpbil för att plocka upp allt! Här kommer en del av resultatet:


Vår superfina matta har kommit på plats, liksom det lilla sidobordet i hörnet mellan sofforna. Det här kommer bli så bra!

img_3213
Dessutom har vi fått våra karmstolar till matplatsen. Dessa ska vi antagligen måla benen på så att de får samma mörka färg som matbordet.

img_3201
Vårt största huvudbry av alla möbler i hela huset har varit våra barstolar till köksön. Antingen är de för höga, för låga, för ”kromiga”, för dyra eller för fula… Dessa känns inte heller helt rätt, men i brist på annat så får det nog bli dessa så länge. Kanske kan vi byta upp oss lite längre fram.

Nu de kommande veckorna ska vi försöka ta tag i trädgården och slutföra vår mur, så att vi kan sätta gräs och fixa till i slänterna. Detta kommer ge ett hejdundrande lyft för hela huset och det ska bli väldans kul att se hur slutresultatet blir!
PS. Idag tog vi vårt första bad i vår bastu. Ångrar inte en minut att vi till slut valde att rita in bastun i vår planritning. Helt underbart avkopplande att sätta sig där inne och filosofera och slappna av efter en stressig dag på jobbet! 😍 DS.

En reaktion på ”Ett hem börjar ta form

  1. Stort grattis till ert fina nya hem!
    Det var länge sedan man som vuxen längtade till Jul, vi har forfaranade förhoppning om att få flytta in 21/12.
    Kram Karolina

    Gilla

Lämna en kommentar