Köket börjar ta form + lite annat

Gokväll!

Vi har det senaste kört många långkörare ute vid huset efter jobbet. Att komma hem efter kl 22 har nu nästan blivit rutin. Men det är väl som man säger, att tiden går så fort när man har skoj 🙂 (så om ni undrar varför det inte händer så mycket på bloggen så kanske ni precis fick svar på detta…)

I vilket fall så tänkte jag lämna en liten lägesrapport!

IMG_2236_2
Braskaminen från Stüv är nu på plats på sin platsgjutna bänk. Vi har även börjat att slipa golvet framför, så att vi kan använda detta istället för parkett precis framför kaminen. Kommer nog bli riktigt fint, speciellt när vi fyllt facken med ved!

IMG_2239_2
De små sovrummen på övervåningen har nu fått en omgång färg på sig. Vilken skillnad det blev direkt på känslan i rummet!

IMG_2243_2
Garderobsskjutpartiet i vårt sovrum har också kommit på plats! Den enda missräkningen med dessa garderober är att vi var tvungna att ändra deras djup, då en vägg blev betydligt tjockare än tänkt. Vi får hoppas att vi får plats med alla våra kläder ändå.. I annat fall så är jag en jäkel på att rensa, så då får jag väl helt sonika göra några fler röj!

IMG_2255_2
Sist men absolut inte minst så börjar köket att ta form! Med lite justeringar kommer detta garanterat att bli hur fint som helst!

I morgon fortsätter arbetet med köket, så att överskåpen och kanske även en del av högskåpen kommer på plats!

Vi håller er uppdaterade!
/ C & JP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s